ZORGELOOS UW AUDIT IN?

 In Artikelen

Ojee, een inspectie in de kliniek. Wie hebben we de vorige keer ook al weer om advies gevraagd? Wat waren de adviezen toen? En belangrijker, wat hebben we ermee gedaan? Hebben we ons ‘huis’ op orde? Zijn er aangepaste wetten of regelgeving? Hoe krijgen we dit gefixt? Wie kan ons helpen, en wat gaat dit nu weer aan geld en uren kosten.

Herkent u dit, de paniek en tijdsdruk van het niet in controle zijn over de kwaliteit van processen en werkinstructies?

Telkens weer investeert u kostbare tijd om in control te komen, tijd die u liever aan uw cliënten besteed. Het is ook nog een duur grapje, want ad hoc crisismanagement kent een hoger tarief dan gepland en continue onderhoud. Als de inspectie voorbij is vergeten we die stress graag zo snel mogelijk. En helaas vergeten we de adviezen en afspraken ook, om weer in oude patronen te vervallen. Tot de volgende inspectie

De truc is in control blijven.

Het samenwerkingsverband tussen Complete Clinic Check en Elout Consulting maakt dat voor u mogelijk. Zou het niet fantastisch zijn als de adviezen en afspraken direct vastgelegd worden in procesaanpassingen. Met kennisartikelen, tutorials en werkwijzen die uw medewerkers makkelijk weten te vinden en te volgen.

Het misgrijpen van dit moment kost tijd, en werkt fouten in de hand. Uit onderzoek blijkt dat tussen de 10 en 20% van de werktijd verloren gaat aan zoeken. Wat zou het u opleveren als er geen zoektijd was? Als uw medewerkers in 1 keer goed hun werk kunnen doen omdat ze altijd de juiste kennis ter beschikking hebben.

Kennismanagement past in iedere organisatie. De set aan afspraken is zo groot of klein als je met elkaar afspreekt. Het kan natuurlijk in een fancy IT applicatie, maar het kan ook in een Office365 omgeving, in een app, of in uw intranet. Als het maar makkelijk vindbaar, bruikbaar en actueel is. Lisianne Coors van Elout Consulting zorgt voor een kennis-oplossing die bij u past.

De kennis moet wel onderhouden worden. Met de juiste basis heeft Winny Springer van Complete Clinic Check veel minder tijd nodig om een tussentijdse check uit te voeren. En standaarden in een kennisbank maken het ook mogelijk om uw organisatie constant, preventief en snel te updaten naar nieuwe regelgeving middels een onderhoudscontract.

Hebben we dan nooit meer paniek?

Vast wel 🙂  maar anders. U weet op ieder moment hoe uw organisatie ervoor staat en u weet precies òf en wàt er nog moet gebeuren, om iedere keer succesvol door de inspectie te komen.

Meer weten? Neem contact op met Winny (info@completecliniccheck.nl) of Lisianne (lisianne@elout.com)

 

Nieuwste berichten