EVEN VOORSTELLEN

PASSIE, GEDREVEN & VELE JAREN ERVARING

Wie zijn de mensen achter Elout Consulting

Lisianne Coors en René Elout werken en leven samen. De passie voor kennismanagement delen ze. Die gedrevenheid zorgt ervoor dat u een stabiele partner kiest met vele jaren ervaring in het bedrijfslevens en als onafhankelijk (kennismanagement)adviseur.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  • Mw. Coors is een senior manager met een grote capaciteit om snel te starten in een complexe omgeving. Zij wint zeer snel het vertrouwen van collega's en medewerkers en bouwt snel uit op die basis waardoor zij in zeer korte tijd effectief wordt. Doordat zij goed analytisch ontwikkeld is kan zij ook snel schakkelen tussen strategische doelstellingen en de praktijk van alledag. Zij kan zeer vasthoudend voor resultaten gaan en toch flexibel genoeg manoeuvreren om op die wijze mensen onderweg niet te verliezen. Al met al beveel ik Mw. Coors ten zeerste aan in complexe omgevingen waarbij zowel op business als op HR vlak high profile projecten of veranderingen gemanaged dienen te worden. Zij is een bindende factor en kan zeer gedoseerd zowel rust als energie in een proces brengen.

    Freek van Makkelenberg Business Unit Director, KPN Zakelijke Markt
  • René Elout is onze vaste adviseur digitale klantcommunicatie. Of het nu gaat over internet, e-mail of app gebruik, problemen worden direct opgelost. René is altijd bereid te helpen met veel geduld en een big smile.

    Sinka Kemper Zelfstandig Reisadviseur, The Travel Club Amstelveen
  • Bij Menzis kozen we in 2015 om een volgende stap met kennismanagement te maken door een nieuw proces te ontwerpen & implementeren en dit proces met Salesforce knowledge te ondersteunen. Lisianne werd ons aangeraden en we betrokken haar in het project als ervaringsdeskundige/kennisexpert. In de periode dat ze ons hielp bracht ze structuur en een vaste lijn richting het inhoudelijk gewenste resultaat. Met name het binnenhalen van (quick)wins en het voorkomen van “stappen in valkuilen” door Lisianne waren waardevolle bijdragen. Haar ervaring met kennismanagement bij Dela, VEH, Aegon en Adidas maakten haar tot een gewilde vraagbaak in het project. Als verantwoordelijk projectmanager kijk ik terug op een succesvolle en plezierige samenwerking, waarbij we het gewenste resultaat haalden.

    Wytze van der Veen Projectmanager, Menzis