LOOGMAN GROEP EN ELOUT CONSULTING: ‘oude liefde roest niet’

 In Artikelen

Het Loogman kantoor in Aalsmeer is voor de wasstraat bezoeker een heel vertrouwd gezicht. Terwijl je auto gewassen wordt rijd je er langs. Vanuit dit kantoor besturen Ger Loogman, Kees IJzebaart en Jaap Vieveen de Loogman Groep.

 

Datzelfde hoofdkantoor is ook de bakermat van de samenwerking tussen Jaap Vieveen en Lisianne Coors. In maart 2003, toen het pand werd opgeleverd, was het toenmalige bedrijf van Lisianne een van de huurders. ‘De trap was nog niet klaar, we gingen de eerste week met ladders naar boven. Het kruispunt Schinkeldijkje werd verbouwd waarbij per ongeluk het KPN kastje omver gereden en mee-geasfalteerd werd, weg verbinding! Daar zaten we dan, om- en om met onze laptops achter één nood- adsl lijn om te bankieren. Je kunt je wel voorstellen dat dit hilarische situaties opleverde, maar ook een samenwerking en een grote waardering voor elkaar’.

Door groei en veranderingen pasten ze in 2007 niet meer in hetzelfde pand. Tien jaar later bestaat de Loogman groep uit diverse bedrijven, zoals het tankstation, De IJswinckel en de FEBO in Aalsmeer, maar liefst 8 autowasstraten, Huur Een Box, Golfcentrum Amsteldijk, Brasserie 10 en Jumpstart.

Samen met haar man René Elout heeft Lisianne in de tussentijd het bedrijf Elout Consulting opgericht. Elout Consulting is gespecialiseerd in kennismanagement en helpt verschillende organisaties om hun klanten in 1x goed van dienst te zijn.

Bij de Ondernemersvereniging kwamen ze elkaar weer tegen. Jaap met een wensenlijst vol innovatieve projecten èn te weinig tijd en Lisianne met haar specialisatie in klantgerichte optimalisatie. De samenwerking was snel gevonden en wéér vullen ze elkaar goed aan.

 

In augustus leveren ze hun eerste succes af, de vernieuwde aanvraag van de tank- en waspas. Het zou jammer zijn om hier de verrassingen te verklappen, dus volgt u voor alle volgende innovaties de website www.loogman.nl en www.elout.com .

De Loogman Prepaid Waspas is nu online aan te vragen. Met de Prepaid Waspas ontvangt u direct korting op uw wasbeurt. U wast uw auto altijd tegen Happy Hour prijzen.

 

Artikel: OA-Amstelveen

Nieuwste berichten

PLAATS EEN REACTIE