PRIVACY & COOKIES

PRIVACY VERKLARING

Elout Consulting, gevestigd aan Drechtdijk 35, 1424 RB De Kwakel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.  Lisianne Coors – Elout is de Functionaris Gegevensbescherming van Elout Consulting. Zij is te bereiken via info@elout.com

Elout Consulting verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Wij verwerken: voor- en achternaam,  telefoonnummer en/of  e-mailadres. Elout Consulting verwerkt uw persoonsgegevens voor het doel om met u te kunnen communiceren over de overeengekomen dienstverlening.

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@elout.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Wij nemen geen geautomatiseerde besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Elout Consulting) tussen zit.

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. U kunt ons altijd vragen om persoonlijke gegevens te corrigeren, bij te werken of te verwijderen.

Wij verstrekken uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Wij gebruiken technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Elout Consulting en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@elout.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Bent u het niet eens met onze reactie dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Elout Consulting neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@elout.com.

WAT ZIJN TRACKING COOKIES?

Tracking cookies worden gebruikt om statistische gegevens over het gebruik van de website te genereren. Een voorbeeld hiervan is een rapportage over het bezoek aan specifieke pagina’s op de website of een rapport over de gemiddelde duur van bezoeken aan de website. Op basis van de gegevens die de tracking cookies genereren kan de eigenaar van de site de dienstverlening verbeteren door de website te verbeteren.

Wij gebruiken de volgende partners om statistische gegevens te verzamelen:

Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn

Op onze website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zelf. Deze code kan onder meer een cookie plaatsen.

Leest u de privacyverklaring van Facebook, TwitterInstagram en LinkedIn (deze wijzigen regelmatig) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Wat zijn Cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Het gebruik van cookies is om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Hoe u cookies kunt verwijderen?

Als u het gebruik van cookies door leveranciers op uw computer wenst te beperken of voorkomen, dan kunt u dit instellen in uw browser. U kunt op deze wijze ook de op uw computer aanwezige cookies verwijderen. De Help functie van uw browser kan u vertellen hoe u kunt voorkomen dat er cookies op uw pc geplaatst worden en hoe reeds geplaatste cookies verwijderd kunnen worden.

U kunt naast de Help functie van uw webbrowser ook een bezoek brengen aan www.aboutcookies.org. Deze site bevat aanwijzingen hoe u cookies op uw computer kunt vinden en hoe u kunt voorkomen dat er cookies op uw computer geplaatst worden.

Als u het gebruik van cookies beperkt of zelfs geheel blokkeert, houdt u er dan rekening mee dat dit gevolgen kan hebben voor het functioneren van de sites die u bezoekt.

Als u de inhoud van een cookie wil bekijken, kunt u hier gewoon op klikken. Om de cookie te kunnen inlezen kunt u gebuik maken van bijvoorbeeld het kladblok of een ander vergelijkbaar programma. U zult een korte tekststructuur aantreffen van cijfers en letters.

Mocht u vragen of verder informatie nodig hebben, dan kunt u contact opnemen via e-mail: info@elout.com

CONTACTFORMULIER

Waar kunnen wij u mee helpen?

Naam*

E-mailadres*

Bedrijfsnaam

Telefoon*

Eventuele aanvullende informatie